Kemik Testeresi

Kemik Testeresi

İşletmelerin işlerinin kolaylaşması ve işlerinin daha hızlı yürümesi için satın aldıkları birçok ürün bulunmaktadır. Sektörlere göre ihtiyaç duyulan makinelerin ve ürünlerin çeşidi değişmektedir. Bu sektörler arasında yer alan et ve et ürünleri imal eden işletmelerin de kemik testeresi gibi makinelere ihtiyaçları bulunmaktadır. Bu makineler, kolay kullanımları ve işleri kolaylaştırmaları nedeniyle oldukça rağbet görmektedirler. Testere makinesi, uzun yıllar boyunca belirli alanlar tarafından kullanılmıştır. Ancak son yıllarda kullanım alanı genişlemiştir. Odun, ağaç, metal ve plastik kesimi için kullanılan bu ürünler, artık gıda sektörünün de aranan makineleri arasında yer almaktadır. Özellikle bütün et doğrama ve kemik kesme için kullanılan testereler, bunun için özel olarak tasarlanıp imal edilen ürünlerdir.

Kemik Testeresi Özellikleri

Kemik testeresi, hem kolay kullanılabilmesi hem de oldukça işlevsel olması nedeniyle işletmeler tarafında sıkça tercih edilen bir makinedir. Et ve et ürünleri kesimi için oldukça pratik bir kullanım sunan bu testereler, sıradan bıçakların yapabileceğinden çok daha fazlasını kısa süre içerisinde yapabilmektedir. Özellikle büyük baş hayvanların kemiklerinin kesilmesi çok daha zordur. Bunu keskin bir bıçak ile yapmaya çalışsanız da çoğu zaman oldukça zorlanırsınız. Bu sebeple işletmeniz için kemik testeresi satın almanız faydalı olacaktır.

Kemik testeresi, fabrikalarda ve kasaplarda rahatlıkla kullanılabilen ürünlerdir. Bu testere çeşitlerinin ebatları, farklı alanlarda kullanım için oldukça uygundur. Kasaplarda ve fabrika gibi işletmelerde daha çok akülü ya da yakıt ile çalışan motorlu testereler tercih edilmektedir. Bu testere üzerinde yer alan kesici bölüm, birkaç saniye içerisinde kemikleri kesme gücüne sahiptir. Ülkemizde özellikle Kurban Bayramı’nda et ve kemik kesmek için çeşitli araçlara ihtiyaç duyuluyor. Böyle durumlarda kemik testeresi ile işler kolayca halledilebiliyor. Bunun yanında kemik testerelerinin ince kesici bıçakları zamanla kırılabilir. Böyle durumlarda yedek parçası ile değiştirilmesi oldukça kolaydır.

Kemik testeresi kullanan kişiler, iş güvenliğine önem vermeli ve bu makineleri dikkatli şekilde kullanmalıdırlar. Çünkü aşırı keskin olan testere ağzı, iş kazalarına sebep olabilmektedir. Siz de işletmeniz için bu ürünü satın almak isterseniz bizimle iletişime geçebilir, kemik testeresi fiyatları ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Araç çubuğuna atla